ISLAMIN OPETUKSIA KORAANISTA JA SHARIA LAISTA

 

1. Naiset eivät ole tasaarvoisia. Jos mies tappaa toisen miehen hänet voidaan myös teloittaa mutta jos hän tappaa naisen, niin sitä ei seuraa kuoleman rangaistusta Suura 2:178

 

2.  Naiset eivät ole tasavertaisia miehiin verrattuna perinnönjaossa. Naiset voivat vain periä puolet siitä mitä miehet. (Sura 4:11).

 

3. Naiset eivät ole tasavertaisia miesten kanssa oikeudessa.Kaksi naista ovat sama kuin yksi mies, jos tarkoitetaan todistusta niin yhden miehen todistus vastaa kahden naisen todistusta  (Suura 2:282).

 

4. Vaimo on omaisuutta islamin mukaan (Suura 3:14),  ja seksi objekti  (Suura 2:223).

 

5. Naiset ovat epäpuhtaita. Jos mies koskettaa naista ennenkuin hän rukoilee hänestä tulee epäpuhdas (Suura  4:43, ja Suura 5:6).

 

6. Islam myös opettaa että aviomies voi rankaista vaimoaan lyömällä häntä tai hän voi rankaista vaimoaan jos tämä kieltäytyy seksistä kanssaan (Suura 4:34).

 

7. Mies voi erota vaimostaan suullisesti sanomalla kolme kertaa: " Minä eroan sinusta", ja ero astuu voimaan (Suura 66:5). Vaimo ei myöskään ole sallittu naida häntä uudelleen ellei hän ensin ole ollut toisen miehen vaimona eron jälkeen, tätä kutsutaan el mohalil:ksi mikä tarkoittaa laillisuutta (Suura 2:230).

 

8. Muslimi voi naida neljä vaimoa mutta naisella ei ole samanlaista oikeutta(Suura 4:3).

 

Muita lakeja joita otettu koraanista sekä sharia laista:

 

1. Muslimit pitävät itseään muita ihmisiä korkeammalla islamin mukaan: (Suura 3:110).

 

2. Vähemmistöt islamilaisissa maissa,  erityisesti kristityt ja juutalaiset heitä kutsutaan epäuskoisiksi/pakanoiksi joita on oikeus

tappaa (Suura 9:29).

 

3. Jotkut ei-muslimit muutettiin apinoiksi ja sioiksi,

221Hisham S. Kamel, Arab/Muslim Awareness Seminar, Pasadena, California, 1993, 21.

 

4. Islam tuomitsee ei muslimit (juutalaiset ja kristityt) koraani neuvoo muslimeja olematta

juutalaisten ja kristittyjen ystäviä (Suura 5:51 ja 57).

 

5. Ei muslimit kristityt ja juutalaiset ei ole oikeutta omistaa omaisuutta mukaanlukien maata. Jos kristitty omistaa maata

sharia laki ei tunnusta sitä.

 

6. Jos muslimi hyväksyy tai kääntyy mihinkään toiseen uskontoon tai uskoon vaikka kristityksi häntä ei pidetä enään kansalaisena, vaan hänen oikeutensa otetaan häneltä pois ja hänestä tulee petturi, joka on oikeus tappaa (Suura 4:89 ja  9:12).  Ja huomaa seuraava laki uskosta luopumisesta " kuka tahansa henkilö luopuu islamista eikä tee parannusta 30 päivän aikana hänet tulee hirttää"hanged."223

 

7.  Jos joku varastaa ja hänet saadaan kiinni hänen oikea kätensä pitää leikata.

 

8. Aviorikos tuomittakoon sadalla ruoskan iskulla (Suura 24:2).

 

9.  Islamin vastustaminen on rangaistava kuolemalla seuraavin keinoin: ristiinnaulitsemalla, tai katkomalla molemmat kädet ja jalat (Suura 5:33).

 

10. Vähemmistöt kuten kristityt ja juutalaiset sekä heidän eroavat uskonsa eivät ola hyväksyttyjä islamissa koska he ovat häviäjiä (Suura 3:85).

 

11. Toisin ajattelevat ryhmät eivät ole hyäksyttyjä islamissa koska islam saa sääntönsä allahilta ja allahia ei voi vastustaa (Suura 4:59)

 

12. Alkoholin juominen ansaitsee 80 ruoskan iskun rangaistuksen  hadithejen mukaan ja viinin juonti on kielletty koraanissa (Suura 5:90).

Muslimit uskovat kolmeen traditioon: (1) koraani joka on heidän mukaansa ilmoitus jonka mohammed sai allahilta  (2) Hadith, mikä kertoo siitä mitä mohammed puhui ja teki historiallisesti  (3) Sunna, mikä kertoo säännöt ja ohjeet kuinka muslimin tulee elää.

 

13. jumala  (Allah) ohjaa ja harhaanjohtaa kenet hän haluaa (Suura 6:126 ja 14:4).