Nea Design

sisustuspalvelua * käytännöllisiä ja laadukkaita käsitöitä koteihin * yksilöllisiä lasten vaatteita * suomalaista kädentaitoa
Nea Design pähkinänkuoressa

Nea Kauneus, käytännöllisyys, kierrätys ja kestävyys ovat suunnittelun ja valmistukseni perusta. Yhdistelen erilaisia materiaaleja, uutta ja vanhaa toimivaksi kokonaisuudeksi. Käyttämäni kankaat ovat useinmiten luonnonmateriaaleja, puuvillaa, pellavaa tai villaa.

Kankaiden uusiokäyttö on keskeistä toiminnassani. Hyödynnän kirpputorien tarjontaa, etsin vanhoja vaatteita, verhoja, lakanoita, pöytäliinoja, peittoja ja pitsejä tuotteiteni aineksiksi. Hankin myös kankaiden jäännöseriä.

Toteutan tuotteeni laadukkaasti. Jokaisen työni suunnittelen ja valmistan itse alusta loppuun. Jokainen tuote on myös yksilöllinen, uniikki. Yleensä valmistan vain yhden samanlaisen tuotteen tai sitten vain muutaman kappaleen sarjan.

Nea Design on minulle elämäntapa. Uudet ideat ja ajatukset syntyvät käytännön elämässä. Jokaisella tuotteellani on oma tarinansa kerrottavanaan. Palkitsevinta työssäni on jakaa käsintekemisen iloa, tavata tyytyväisiä asiakkaita, joille on tärkeää kestävä kehitys, ekologiset arvot.

Arvostakaamme siis yksilöllisyyttä, kestävyyttä ja kauneutta arjen keskellä! Kierrätys kunnian!

Nea Krantz

Lue lisää - Aamuposti 27.10.2007