Nea Design

sisustuspalvelua * käytännöllisiä ja laadukkaita käsitöitä koteihin * yksilöllisiä lasten vaatteita * suomalaista kädentaitoa
Käsilaukut

Käsilaukkut syntyvät niin sameteista, pehmeistä villakankaan paloista, vanhoista takeista, vilteistä, pöytäliinoista, housunlahkeista, hameista ja tilkuista. Siis kaikesta siitä, mitä kertyy nurkkiin ja mille ei ehkä ole käyttöä enää!

Annikki on käsilaukuista kookkain. Sen sisälle mahtuvat mapit, kalenterit kuten myös lasten vaihtovaatteetkin. Sisätaskussa kulkevat mukana puhelin ja pikkutavarat. Kassi keikkuu joko olalla tai sitä voi kantaa hihnoista. Annikki aukeaa, kun avaa Annikin napin!

Minea on pieni, siro käsilaukku illan juhliin, päivällisille tai kulttuuririentoihin. Mineat syntyvät pienistä pöytäliinoista, sisustuskankaiden paloista, silkki- tai samettitilkuista, pitseistä. Minean sisäosat ovat myös persoonallisen naisellisia sisätaskuineen.

Vyölaukkumainen Banan-Leena syntyi kotiäidin tarpeeseen. Käsilaukkua kannetaan olkapäällä. Banaani nimi juontaa laukun muodosta. Laukun sisältä löytyy pikkutasku.

Juhlalaukku Jaana on nimetty syysmorsian Jaanan mukaisesti. Jaanassa yhdistyy yksinkertaisuus ja juhlavuus. Laukun edessä keskellä on iso koristeruusuke. Kiinnityksenä vetoketju laukun yläreunassa.

Keväinen Virva on pitkänomainen ja vetoketjukiinnitteinen. Virvat valmistuvat housunlahkeista, hameista, pitsin palasista, nauhan pätkistä ja kapeista olkahihnoista.
Tilaa