Maisema Neitvuorelta, venematkan päässä Törisevän lomamökeiltä

Törisevän Lomamökit, Anttola

Kolme perinteistä pyöröhirsimökkiä. Mökit sijaitsevat kirkasvetisen Saimaan itärannalla Anttolassa, Mikkelissä. Nauti ja rentoudu puhtaan luonnon keskellä nauttien saunomisesta, takkatulen loisteesta ja Suomen kesän kiireettömyydestä.

Yhteystiedot ja varaukset

Minna ja Seppo Venäläinen
Törisevän Lomamökit
Rasankyläntie 542, 52100 Anttola
Puh. 050 524 5178
minnatuuli@gmail.com

Vehkaniemi, 2+2 henk.

Vehkaniemi Vehkaniemi Vehkaniemi

Ojansuu, 4+2 henk.

Ojansuu Ojansuu Ojansuu
Ojansuu

Tarhanaho, 2+1

Tarhanaho Tarhanaho
Tarhanaho

Harrastusmahdollisuudet

Anttolan Neitvuori venematkan päässä, samoin Luonterin suojelualue. Vesistö kuuluu Pitkälahden kalastuskuntaan, alue kuuluu Pitkälahden kalastuskuntaan - luvat saa ostettua netistä. Erittäin hyvät mustikka- ja puolukkamaastot. Runsaasti tavallisia metsäsieniä lähimaastossa. Annila Golf 30 km . Golf Porrassalmi 34 km

Linkit maakunnan nähtävyyksiin ja elämyksiin

Lisätietoja Mikkelin alueen matkailusta TÄSTÄ.

Ajo-ohje

Mikkelistä ajetaan kohti Lappeenrantaa (tie 13/15) 2 km. Käännytään vas.,kantatie 62 (viitat Puumala/Anttola) ja ajetaan ~22 km. Käännytään vas., viitta Anttola ja ajetaan n. 400 m. Käännytään vas. viitta Pitkälahti 9 ja ajetaan n. 3,2 km. Käännytään vas., viitta Rasankyläntie . Tämä tie ajetaan aivan loppuun saakka kääntymättä pois päätieltä. Tilamme osoite on Rasankyläntie 542, eli perille tätä tietä on 5 km 420 m. Tie päättyy talon pihaan, olemme siellä teitä vastassa.

Mökille pääsee klo 14 jälkeen, olisimme kiitollisia, mikäli voisitte ilmoitella tarkemman tuloaikanne etukäteen.

Oikein hyvää alkukesää ja sydämellisesti tervetuloa viettämään mökkilomaa Saimaan rannalle Törisevään.

Lämpimin terveisin

Minna ja Seppo Venäläinen
Törisevän Lomamökit
Rasankyläntie 542, 52100 Anttola
Puh. 050 524 5178
minnatuuli@gmail.com

Vehkaniemen laiturilla

Varausehdot

Varausehdot - Törisevän Lomamökit, Anttola

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai heti, kun varausajankohtaan on alle kolme viikkoa. Normaalikäytännössä majoitusmaksut laskutetaan yhdellä laskulla hyvissä ajoin ennen saapumisajankohtaa. Loppusuoritus maksetaan aina kuitenkin viimeistään 3 viikkoa ennen majoituksen alkua.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan VUOKRAAJA:lle ennen majoituksen alkua. Avain luovutetaan vain maksetuille varauksille.

Avaimen saa omistajalta saavuttaessa. Avainten unohtamisesta/ kadottamisesta johtuvat oven avaukset ovat maksullisia palveluita ja kiinteistön omistaja veloittaa niistä oman hinnastonsa mukaisesti. Kadonneista avaimista veloitetaan 20 €/avain.

Minimi varausajat: vuoden loppu ja Uudenvuodenaika sekä viikot 8-10 sekä 20-37: minimivarausaika 1 vko ja varauksen alkamispäivä lauantai (la-la). Muina aikoina minimivarausaika on mökkikohtainen ja alkamispäivä voi olla mikä tahansa.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo. 14.00 lähtöpäivään klo. 12.00.

Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei asiasta ole toisin sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, vuokraajalla on oikeus periä asiakkaalta kaikki siivouskulut. Suosittelemme kuitenkin kokemuksella liinavaatteiden ja siivouksen tilaamista onnistuneen loman takeeksi. Liinavaatteet voi vuokrata hintaan 12 €/setti sis. liinavaatteet ja pyyhkeen. SIIVOUS TILAUS mielellään vuokraamisen yhteydessä, kuitenkin vähintään 2 vuorokautta ennen lähtöä. Hinta 75 €.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutetut vahingot suoraan omistajalle. Kaikista niistä on ilmoitettava viimeistään vuokra-ajan päätyttyä (myöhemmin havaitut vahingot tai puutteet tuovat turhaa lisäkustannusta ja ovat puutteena seuraaville vuokralaisille).Vahinkoa korvattaessa omistajan vakuutuksesta on omavastuu 350 €.

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä huomautuksia ei huomioida.

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti. Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 33 € ja toimistokuluja 12 €. Peruutuksen tapahtuessa 21- 14 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään 50%:a. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada vuokratuksi uudelleen.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 45 €. Tällöin toimitettava lääkärin todistus peruutuksen syystä.

Omistajan oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voi omistaja perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Omistaja voi perua varauksen myös mikäli ennakko tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Vilma ja Lotta